Info

this blog is more like a online publish diary or i called it as "punching bag". i write everything, most of it is what i feel. never force to follow and never force to read. Thank You! ;)

Thursday, September 1, 2011

Great Raya comes with great family!

Alhamdulillah, Syawal dah menjelma. at the beginning of raya tahun ni, aku rasa suram je. macam tak best je. i wonder why.. banyak yang dirancang tak menjadi agaknya. kena plak dengan serba serbi tak well prepared plak.. stress jgk lah kan.. tapi bila raya datang je, every things changes.. first day raya aku dimulakan dengan rumah saudara mara. lepas je asar, terus balik "Kampung Kami" istilah untuk kampung kami sekawan ni. balik gerik! :D walaupun sampai mlm, tapi syokkk je dok sana.. sejukk jee~ :D bemalam disana. esok tu plak, macam biasa, terus ronda rumah kwn2 lagi. sampai lah raya ke 3. syiookk oooO!! ada gambo sikit utk dikongsi.
have a great raya guys!!

No comments:

Post a Comment