Info

this blog is more like a online publish diary or i called it as "punching bag". i write everything, most of it is what i feel. never force to follow and never force to read. Thank You! ;)

Monday, December 19, 2011

Aktiviti hujung tahun.

Alhamdulillah,,sebelum tamat tahun 2011 ni,, kami dengan beranggotakan beberapa orang je masih lagi meneruskan tradisi dengan aktiviti BBQ.. walaupun tema BBQ kali ni mkn tengah hari,, tapi its ok la kan..masih maintain je.. location, belakang umah nenek aku a.k.a kebun aku.. tak mao tulih panjang,, hampa tgk je la gambaq kat bawah ni.. :D




ini kat sungai buatan kata depa.. :P









Gambaq ni plak cita time buat pintu utk kebun tu.. Thanks kwn2.. :D


pagar ni plak hasil kerja aku dan pasukan (Pali aka the boss, pdot dan awal)


Jambatan ni plak hasil kerja aku dengan awal. :D



4 comments:

  1. amboi..sedapnyer manggis..elok susun atur buah-buahan ek. Salam kenal n follow

    ReplyDelete
  2. haa kan? hehe.. thank you jugak.. dah follow dah pn. :D jemput2 lah mkn buah~ hehe

    ReplyDelete
  3. neh kt mne neh?mcm best jew klu nk berkhelah=D

    ReplyDelete
  4. mmg best pn husna!! lagii syiookkk kaloo kat tepi sungai! wuuhuuu.. rindu!

    ReplyDelete